13 серпня 2024 08:49

Слухання у справі про порушення "Манчестер Сіті" розпочнуться у вересні замість листопада

Незалежна комісія розпочне розгляд 115 звинувачень проти «Манчестер Сіті» у порушенні правил АПЛ не в листопаді, як планувалося раніше, а в середині чи наприкінці вересня, за умови відсутності додаткових затримок, повідомляє The Times з посиланням на власні джерела.


АПЛ звинувачує «Манчестер Сіті» у численних порушеннях фінансових правил, які, за їх твердженням, відбувалися з сезону-2009/2010 до сезону-2017/2018. Справа включає понад 100 епізодів, у яких клуб нібито надавав некоректну інформацію про свої доходи, витрати, а також про зарплати тренерів та гравців.

Також АПЛ стверджує, що «Сіті» порушував правила фінансового фейр-плей і не співпрацював із лігою під час розслідування, яке розпочалося у 2018 році.

Процес триватиме близько 10 тижнів і підсумкове рішення буде оголошено на початку 2025 року.

Крім того, в найближчі два тижні очікуються результати судового розгляду за позовом «Сіті» до АПЛ щодо правил роботи зі спонсорами. Ці результати можуть дозволити прискорити початок роботи над справою про 115 порушень. Повідомляється, що чемпіони Англії, ймовірно, досягли певного прогресу в арбітражному процесі.