9 серпня 2024 15:25

Антоні про дитинство у фавелах: "Не було бутс, часом не вистачало їжі, під час дощу будинок затоплювало. Деякі мої друзі загинули. Люди не бачать того, через що ми пройшли"

Антоні розповів про важке дитинство у бразильських фавелах.


Фавели – нетрі у містах Бразилії.

«Моє дитинство було дуже важким. Я розповідав про важкі часи, через які мені довелося пройти минулого року, але у фавелах я долав і більші труднощі. Наприклад, коли я не мав бутс, щоб грати у футбол, і коли часом не вистачало їжі.


Часто дивлюся на фотографії фавели у своєму телефоні, щоб згадати, звідки я родом, і все, що я подолав, щоб опинитись там, де я зараз. Не випадково у мене на спині витатуйовано фавелу, де я виріс.

Бачив, як багато друзів пішли іншим шляхом, і деякі з них загинули. Я завжди наполягав і вірив у свою мрію, щоб бути там, де зараз.


Знаю, що пережили разом зі мною мати, батько, брат та сестра. Як і моя дружина, яку я знаю з 2017 року, вона була зі мною в нетрях.


Я пройшов весь шлях – від відсутності їжі. У мене не було спальні. Я спав на дивані у вітальні, а під час сильного дощу мій дім затоплював. Люди не бачать того, через що ми пройшли і від чого страждали.


Пам'ятаю, коли був маленьким, мої мама та тато багато працювали та приходили додому лише вночі. Я сказав мамі, що настане час, коли вона перестане працювати, і я сам усе робитиму і забезпечуватиму її.

Сьогодні я можу жити у цій мрії. Бачу, що моя мама забезпечена», – сказав вінгер «Манчестер Юнайтед» Антоні.