20 вересня 2024 16:13

Жителі Коренівського району зробили звернення до Путіна, Білоусова, Бастрикіна та інших зі скаргами на масові пограбування та мародерство з боку російських військових

Фото - https://depositphotos.com/ua/


”Досьє шпигуна” публікує колективне звернення мешканців Коренівського району до Путіна, Білоусова, Бастрикіна та інших зі скаргами на масові пограбування та мародерство з боку російських військових.


- У смт Коренево військових ЗСУ не було жодного дня, але всі магазини, автозаправки, аптеки та вцілілі житлові будинки розкриті та пограбовані (наводиться великий список адрес).

– Чоловіки у військовій формі розтинали будинки, розстрілювали собак, які не пускали їх у двір, вивозили майно. Розграбоване вивозять полями та вільними дорогами.

- Деяких мешканців, які потрапили до рідного дому та застали людей у військовій формі за пограбуванням, під дулом автомата виставили з власного будинку. Захиститись вони ніяк не могли.

- Мешканці та підприємці неодноразово зверталися із заявами про мародерство до правоохоронних органів, але жодної реакції немає.

- Повідомляється, що така ситуація виникла не лише у Коренівському районі, а й у всьому Курському прикордонні.

Денацифікація прийшла до Росії, от тільки українців там не було.

P.S. Цікаво, що в листі немає формулювання "російські військові", воно завбачливо замінено на "чоловіки у військовій формі", мабуть, щоб тих, хто звернувся, не можна було залучити з дискредитації ЗС РФ.

P.P.S. У справжності листа немає жодних сумнівів. Орфографія та пунктуація у цьому досить великому та складному листі бездоганні. Та й інші деталі, такі як перерахування адрес, статей КК РФ не залишають сумнівів - все дуже грамотно для підробки. Плюс канал "Досьє шпигуна" за весь час жодного разу не був помічений у фейках.