1 липня 2024 09:15

Спортивні ставки – додаткова розвага для фанатів спорту

Сучасний спорт неможливо уявити без ставок на різні події, адже завдяки цьому можна з великою цікавістю дивитись черговий футбольний чи хокейний матч. Зробити вибір можна як на користь команди, так і окремого спортсмена, який виступає в одиночному розряді. Навколо цієї справи об'єдналися мільйони людей, детально аналізуючи кожен матч та публікуючи свої прогнози на спеціальних сайтах або в соціальних мережах.




Одна з причин популярності ставок – їхня доступність, простота та можливість спрогнозувати подію з меншою ймовірністю волі випадку. Відмінним майданчиком під таку витівку стане букмекерська контора GGBET, де є достатньо видів спорту на вибір та величезна кількість варіацій ставок. Інтуїція, знання, досвід та інформація допоможуть все чітко розрахувати та вирішити, на що зробити ставку. Окрім класичного спорту представлені ставки на кіберспортивні події.


На що робити ставки?


Способів достатньо, але в будь-якому випадку необхідно вивчати термінологію та безліч додаткових моментів. Сьогодні вірні та правильні прогнози можна робити за декількома видами ставок:


  • Результат матчу. Найбільш простий формат, де вибирається перемога однієї з команд або нічийний результат;


  • Подвійний результат. Результат матчу, коли не враховуватиметься нічийний результат;


  • Тотал. При цій ставці використовується велика кількість статистичних показників, але найчастіше враховується кількість забитих м'ячів, офсайдів, кутових, штрафних ударів та багато іншого;


  • Фора. Значення, яке додається до результату чи забирається. Є плюсові та мінусові фори.


Ставки можуть бути простими або у вигляді експрес. У першому випадку використовується одна подія, у другому випадку прогнозується результат кількох матчів, причому коефіцієнти між собою множаться. Якщо в будь-якому прогнозі ставка не зіграла, користувач втрачає всю суму ставки.


Як прогнозувати спортивні події?


По кожній команді чи гравцю необхідно вивчити детальну статистику. Саме футбол є частим видом спорту, де й робитимуть ставки. Багато хто впевнений, що вони досконало знайомі з футбольними особливостями та надмірно поспішають. Важливо вивчити заздалегідь статистику, оцінити мотивацію гравців. Не зайвим буде вивчення прогнозів від різних аналітиків та фахівців.


Деякі букмекерські контори пропонують бонуси та проводять час від часу акції. Завдяки цьому можна розраховувати на додаткові привілеї, знижуючи витрати. Застосування бонусів є відмінним інструментом для розваг без додаткового ризику.