4 жовтня 2024 22:56

"Ньюкаслу" цікавий Сане. Вінгер "Баварії" хоче тільки до клубів з ЛЧ і скоріше вибере "Барсу"

"Ньюкасл" цікавиться Лероєм Сане.


При цьому, за інформацією Крістіана Фалька, можливість підписання англійцями вінгера «Баварії» залежатиме від результатів за підсумками сезону.


«Чи варто вважати Ньюкасл серйозними претендентами на Лероя Сане, залежатиме від того, як вони виступатимуть у Прем'єр-лізі. Я думаю, що Сане розглядатиме лише клуби, які грають у Лізі чемпіонів.

Ньюкаслу також доведеться віддати багато грошей, якщо вони захочуть підписати його, і я не впевнений, що вони можуть собі його дозволити.


На даний момент Лерою Сане потрібно стежити за ринком, оскільки він все ще веде переговори з «Баварією», і вони залишаються першим варіантом. Він із задоволенням залишився б, але розуміє, що з Майклом Олісе у складі йому буде непросто.


Влітку йому потрібно подивитись, скільки клубів будуть справді зацікавлені. Раніше ходили чутки про «Реал», але я думаю, що після переходу Кіліана Мбаппе цю можливість закрито.


"Барселона" завжди шукає вільних агентів, але я не впевнений, чи зможуть вони забезпечити йому зарплату. Проте це завжди варіант, і я думаю, що він швидше віддасть перевагу приєднатися до «Барселони», ніж до «Ньюкасла», – сказав інсайдер CaughtOffside.

Наразі Сане поступово повертається до основного складу мюнхенців після операції на паху, зробленої влітку після вильоту збірної Німеччини з Євро-2024. Цього сезону Бундесліги він провів 2 матчі.