4 жовтня 2024 19:04

Гвардіола про звинувачення "Сіті": "Найкращий спосіб захистити клуб – перемагати. Я довіряю власнику та всім, хто працює тут"

Пеп Гвардіола висловив довіру "Манчестер Сіті", незважаючи на фінансові звинувачення.


У лютому 2023 року АПЛ звинуватила «Манчестер Сіті» у 115 різних порушеннях фінансових правил у період з 2009 по 2018 рік. Слухання у справі розпочалися, вердикт очікується не раніше за весну наступного року.


«Я частина цього клубу, до глибини душі, і найкращий спосіб захистити клуб – вигравати матчі та робити свою роботу якнайкраще. Я тут, тому що я тренер, представник клубу, який найбільше розмовляє зі всіма ЗМІ, щоб передавати повідомлення вболівальникам.


І, звичайно, я захищатиму свій клуб, я довіряю власнику, голові зв'язків, генеральному директору та всім людям, які працюють тут, протягом багатьох років. Я знаю їх досить добре, набагато більше, ніж будь-хто з вас. Найкращий спосіб захиститися – робити свою роботу якнайкраще, у кожного, хто працює тут, є своя відповідальність.


В іншому, звичайно, за вісім-дев'ять років були всілякі ситуації, вони є завжди. Деякі з них очікувані, деякі з них складніші, але так є.


Жодних скарг, ви робите те, що повинні. Я частина цього клубу, а не просто тренер. Я люблю цей клуб і так буде завжди», – заявив головний тренер «Манчестер Сіті» на прес-конференції в п'ятницю.