4 жовтня 2024 21:13

"Атлетико" впізнав і довічно забанив ще двох фанатів, які кидали предмети в Куртуа під час дербі

"Атлетіко" впізнав ще двох фанатів, які кидали предмети в Тібо Куртуа на дербі.


Матч «Атлетико» та «Реала» у 8-му турі Ла Ліги (1:1) було призупинено на 15 хвилин через поведінку вболівальників на трибунах. Деякі з них вигукували образливі гасла, а також кидали різні предмети до Куртуа та бажали голкіперу «Реала» смерті.


«Робота щодо встановлення осіб, причетних до інцидентів під час дербі минулої неділі, яку наш відділ безпеки проводить спільно з поліцією, дозволила встановити ще двох осіб, які брали участь у сутичках. Обидва вони – сосьос клубу, вони будуть відсторонені назавжди, як уже сталося з фігурантом, особистість якого була встановлена того ж вечора. Розслідування з метою виявлення нових причетних осіб триває, і клуб покарає всіх осіб, які брали участь у цих інцидентах.


«Атлетико Мадрид» знову заявляє про своє засудження невиправданих дій, які завдали серйозної шкоди іміджу клубу, і підтверджує свою політику абсолютної нетерпимості до насильства, у зв'язку з чим продовжуватиме переслідувати будь-які прояви такого роду та застосовувати санкції, передбачені у наших внутрішніх правилах», – заявили у клубі.