4 жовтня 2024 16:48

Фанати "Сіті" зібрали понад 1000 фунтів на банер для Гвардіоли з проханням залишитись

Фанати «Манчстер Сіті» хочуть переконати Пепа Гвардіолу не йти з клубу.


Фанатська група 1894 року, яка організує перформанси на «Етіхаді», у співпраці з подкастом 93:20, за добу зібрала понад 1000 фунтів для створення банера, який буде продемонстрований перед матчем між «Манчестер Сіті» та «Фулхемом» у суботу.


Банер міститиме послання головному тренеру каталанською мовою на знак поваги: «Ми хочемо, щоб ти залишився».


«У спортивному плані Пеп зробив для «Сіті» те, що Йохан Кройфф зробив для «Барселони». Усі вболівальники, яких я знаю, відчайдушно хочуть, щоб він залишився і продовжував будувати свою спадщину у клубі. Ми скандуємо його ім'я на кожному матчі, і тепер хочемо, щоб він знав, що всі на «Етіхад» бажають, щоб він залишився після цього сезону», – заявив представник The 93:20 Podcast в інтерв'ю Manchester Evening News.


Пеп Гвардіола прокоментував цю ініціативу на прес-конференції перед матчем та подякував за підтримку, яку він отримував з моменту свого приїзду до Манчестера.

«Вони мають принести мені рахунок, щоб я міг повернути їм гроші за банер. Дякую. Я закохався у це місце з першого дня», – сказав Гвардіола.
Контракт іспанця з «міщанами» спливає влітку 2025 року, і тренер ще не підтвердив, чи залишиться він після закінчення цього сезону: «Що має статися, те станеться».