4 жовтня 2024 18:44

Тен Хаг про МЮ: "Потрібен час. Ми купили молодих гравців, повинні інтегрувати їх. На топ-рівні ви повинні одразу показувати себе, але це не завжди реалістично"

Ерік тен Хаг вважає, що новим гравцям Манчестер Юнайтед потрібно дати час.

«Ми знову купили нових молодих гравців, і нам потрібно інтегрувати їх. Наприклад, Угарт. «Шістка» була однією з позицій, яку ми хотіли посилити цього сезону, але йому потрібен час, щоб влитися.


Знаєте, на топ-рівні у вас немає часу, ви повинні негайно показувати себе, але це не завжди реалістично. Він повинен звикнути до нашої ігрової моделі, своїх партнерів по команді, до інтенсивності Прем'єр-ліги. Так що потрібен час.


У нас побільшало позицій, де нам потрібен час. Я дуже задоволений поверненням Расмуса Хейлунда. Я думаю, що він успішно повернувся, але ми не могли задіяти його у перші два місяці сезону. Сподіваюся, що зараз він у формі та продовжує покращувати рівень своєї фізичної підготовки. Він також повинен бути постійно доступний цього сезону, це допоможе нам.

Так що є ще області, в яких ми безперечно покращимо, і тоді ця команда зможе зростати і ставати кращою, а потім ми подивимося, де будемо наприкінці сезону», – заявив головний тренер «Манчестер Юнайтед».