8 січня 2023 16:23

Грем Поттер: "Незважаючи на дурні питання, я маю спілкуватися з журналістами шанобливо. Людям потрібен результат, і вони кажуть: "Заткнися, Греме, нам потрібні перемоги"

Ґрем Поттер зізнався, що вважає деякі питання журналістів дурними.


- Бувають моменти, коли ти сердишся і сердишся. Але я маю спілкуватися з журналістами якомога шанобливішою, хоч іноді ви й ставите дурні питання.

Я повинен відповідати на них якнайкраще, з максимальною повагою, тому що я представляю неймовірний футбольний клуб. Це моя робота.

- Чи не надто багато негативу навколо "Челсі" в останні тижні?

- Я не знаю. Я не читаю газет. Я не сиджу у соцмережах.

Я не настільки наївний, щоб думати, що з нашими результатами критики та негативу не буде. Було б дивно, якби я так рахував. І, знову ж таки, я не сиджу тут як якийсь егоїст, який має відповіді на всі питання і який все робить правильно – звичайно, це не так.

Ми стикаємося із викликами. У АПЛ є непрості моменти. Ми мали масштабний перехідний період, проблеми з травмами. За таких умов нелегко зберігати стабільність.

Але це якесь бла-бла-бла, чи не так? Людям потрібен результат, і вони кажуть: «Заткнися, Греме, про що ти говориш? Нам потрібні перемоги», – сказав тренер «Челсі».