8 січня 2023 14:25

"Дякую "Шахтарю" за такий подарунок": уболівальники "Брайтона" у захваті від Де Дзербі, його ставлять вище за тренера "Челсі"

Шанувальники англійського Брайтона поділилися думкою про італійського головного тренера команди Роберто Де Дзербі, який свого часу очолював Шахтар, коментарями у твіттері.


Учора Брайтон у Кубку Англії під керівництвом Де Дзербі на виїзді розгромив Мідлсбро з рахунком 5:1.


Після гри шанувальники англійського клубу у коментарях у твіттері поділилися думкою про Де Дзербі. Фанати Брайтона в захваті від роботи італійського фахівця і ставлять його вміння вище ніж попереднього наставника Грема Поттера, який пішов на підвищення в Челсі.


«Мушу зізнатися, що Брайтон виглядає краще за Роберто Де Дзербі, ніж за Грема Поттера».


«Роберто Де Дербі має справжній зв'язок із уболівальниками, оскільки вони відчувають, що він щиро щасливий бути у Брайтоні та поважає нашу історію!».


«Де Дзербі чудовий. За нього футбол Брайтона естетично дуже приємний, а його гравці значно прогресують. АЛЕ! Він досі не може навчити свою команду захищатися, адже він італієць».


Фанати «чайок» зазначають, що за Де Дзербі команда стала краще грати в атаці і дякують Шахтарю за головного тренера.

"Поттер добре попрацював з Брайтоном, але з точки зору гри на атаку в порівнянні з Де Дзербі - це день і ніч".

«Дякую Шахтарю за такий подарунок».


Де Дзербі очолив Шахтар у 2021 році, але з початком війни України та Росії залишив донецький клуб. Італієць став біля керма Брайтона 18 вересня 2022 року.

З того часу команда під його керівництвом провела у всіх турнірах 14 матчів (шість перемог, шість поразок та дві нічиї).


Нагадаємо, що 14 січня Брайтон зустрінеться з Ліверпулем у рамках 20 туру чемпіонату Англії.


Брайтон після матчу з Евертоном йде на восьмому місці турнірної таблиці АПЛ із 27 очками в активі.