22 грудня 2022 17:26

Лапорта: "Літні важелі дозволили "Барселоні" побудувати конкурентоспроможну команду"

Президент «Барселони» Жоан Лапорта прокоментував підсумки року для каталонського клубу, а також заявив, що активовані влітку фінансові важелі дозволили створити конкурентоспроможну команду.


То був важкий рік, початок нашого одужання. Цього літа ми старанно працювали над командою, яка може успішно виступати два роки, а за потреби можна вносити невеликі зміни. Це команда, яка може змагатись за трофеї. Частина радості повернулася, але насправді вона не повернеться, допоки ми не почнемо вигравати титули.


Тепер ми контролюємо свій борг та скорочуємо витрати на заробітну плату гравців. Справи йдуть у правильному напрямку як у спортивному, так і фінансовому плані. Я впевнений, що є речі, які могли б вийти краще, але ми робимо все, що в наших силах, і ми маємо дивитися у майбутнє. У вболівальників «Барси» є сильне відчуття, що настає епоха пишноти, і ми маємо зробити так, щоб це сталося. Літні важелі допомогли нам створити конкурентоспроможнішу команду і зараз ми відновлюємо престиж у футбольному світі», — наводить слова Лапорти офіційний сайт синьо-гранатових.