6 листопада 2022 17:38

Поттер - про поразку "Челсі" у грі з "Арсеналом": "Суперник заслужив ці три очки"

Головний тренер "Челсі" Грем Поттер прокоментував поразку "Арсеналу" з рахунком 0:1 у матчі 15-го туру англійської Прем'єр-ліги.


«Потрібно віддати нашому супернику належне - ми грали з впевненою в собі командою, яка зараз перебуває у чудовій формі. Наші гравці все віддали на поле. Ми мали кілька небезпечних моментів у штрафному майданчику, але не змогли реалізувати їх у голи. У будь-якому випадку «Арсенал» заслужив на ці три очки. Було прикро пропустити гол, але якщо брати всю гру повністю, то ми не можемо пред'являти претензії щодо результату.


Ми підійшли до цього матчу як до дербі та намагалися схилити хід гри на свою користь, але нам не вистачило якості. Пропущений гол складно назвати визначним, зазвичай у подібних ситуаціях ми грамотно обороняємось. Нам не вистачило свободи у діях. Ми зараз не в найкращій формі, і, зрештою, «Арсенал» заслужив на перемогу, бо загалом вони були найкращою командою. Ми маємо прийняти це і використовувати як мотивацію для покращення своєї гри», — цитує Поттера офіційний сайт синіх.