6 листопада 2022 09:09

Конте: "Тоттенхем" має збільшити кількість витрат на трансфери"

Незабаром настане період зимового трансферного вікна, під час якого клуби матимуть можливість доукомплектувати склади.


Наставник лондонського Тоттенхема Антоніо Конте в спілкуванні зі ЗМІ, користуючись нагодою, вирішив нагадати керівництву клубу, що треба більше витрачати гроші на трансфери.

За словами італійського фахівця, якщо цього не робити, "шпор" раз у раз обганятимуть їх конкуренти у боротьбі за серйозні трофеї.

"Усім нам потрібні дійсно сильні гравці, якщо ви дійсно хочете щось виграти, або хочете вийти на інший рівень. В іншому випадку потрібно бути чесним і говорити, що у вас інші амбіції, потім вирощувати молодих гравців, і чекати кращих часів.

Якщо ж ви хочете вийти на інший рівень і бути конкурентоспроможним в Англії… Щоб виграти бодай щось в Англії, вам потрібно інвестувати, і не просто інвестувати, а інвестувати багато.

Разом із тим важливо правильно витрачати гроші, тому що іноді ви можете підписати гравців на 50, 60, 80, 100, 120 мільйонів фунтів стерлінгів, і ви добре знаєте, що з Тоттенгемом так і траплялось у минулому — вони даремно витратили свої гроші.

"Напевно, наш шлях завжди ставатиме складнішим у майбутньому. Тоттенгему доводиться боротися з такою командою, як Ньюкасл, або Арсенал. Арсенал протягом останніх трьох-чотирьох років кожного сезону інвестував гроші, і зараз ми говоримо про дійсно хорошу команду з дійсно хорошим тренером.

Але в Англії в майбутньому буде дуже, дуже важко, і я думаю, що в кожній ситуації найважливіше бути чесним. Бути чесним з уболівальниками, бути чесним щодо амбіцій, не говорити неправду чи обіцяти.

І це — правильний шлях для кожного клубу. Тому що говорити хорошу брехню недобре. Краще бути чесним, говорити правду, навіть якщо це погана правда, але бути чесним. Бо чесність завжди, завжди користуватиметься попитом", - заявив італієць.

Нагадаємо, завтра у центральному матчі 15-го туру АПЛ Тоттенхем зустрінеться з Ліверпулем.