9 вересня 2022 10:55
2

"Це "Динамо" може обіграти навіть лава запасних "Фенербахче": огляд турецької преси на матч Ліги Європи

Фото - ua.depositphotos.com


Після матчу першого туру групового етапу Ліги Європи турецька преса залишилася в захваті, адже Фенербахче вдалося обіграти Динамо (2:1), яке вони перемогли вперше за сім очних матчів.


У третьому матчі Динамо із Фенербахче за цей сезон перемогу відсвяткували турки. Українській команді далеко не все вдавалося у першій половині гри, але у другому таймі вони додали. Цього практично вистачило для нічиєї, але прикрий гол на 92-й хвилині перекреслив усі надії на здобуті очки у цій грі.

Представники турецької преси досить бурхливо сприйняла цю перемогу. Адже Фенербахче вдалося вперше за сім очних зустрічей із киянами здобути позитивний результат (до цього три матчі вигравали кияни і ще три закінчувалися нічийним результатом).

Fanatik


У першому таймі київське Динамо взагалі не могло увійти до штрафного майданчика. Збалансована лінія оборони Фенербахче перекривала усі спроби. У другому таймі кияни трохи відсунули вісь півзахисту та чинили тиск, зокрема, на Креспо. Три помилки «канарійок» поспіль призвели до забитого голу.


Це проблема, яку слід лікувати. Вболівальники почали гнати Фенербахче вперед і кидати у динамівців сміття з трибун. Дуже погана звичка, але, можливо, це було необхідно, щоб Батшуайї став героєм.


Це Динамо може обіграти навіть лава запасних Фенербахче, не кажучи вже про ту команду, яка вийшла на поле вчора. Ви б когось взяли з Динамо, щоб поставити в команду Фенербахче?

Аксам


У матчі Фенербахче з київським "Динамо" всі трибуни були заповнені. Фенербахче мав перевагу від початку до кінця матчу, вигравши поєдинок з рахунком 2:1 завдяки голу, забитому новачкові.

Батшуайї став кілером Динамо у вже доданий час. Динамо не показало нічого і стає незрозуміло, як Фенербахче поступився ним у Лізі чемпіонів.


Hurriyet

Фенербахче вдалося обіграти Динамо, одного з двох найнепереможніших суперників канарок в історії єврокубків поряд з Арсеналом.

Як же ж хочеться в листопаді 4:1
правда, не знаю, за рахунок чого.
Але дуже хочеться
Найогиднійший клуб світу, найганебніші його вболівальники