28 серпня 2022 10:08

Олександру Даміну – 70. Вітаємо!

Сьогодні виповнюється 70 років відомому футболісту «Динамо» 70-х років Олександру Миколайовичу Даміну.


Олександр Дамін – володар Суперкубку УЄФА 1975 року, чемпіон СРСР 1975 року, срібний призер чемпіонату СРСР (1973) та фіналіст Кубку СРСР (1973). Також у 1975 році потрапив до списку 33-х найкращих гравців чемпіонату СРСР.

Від імені клубу з днем народження Олександра Даміна привітав президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Шановний Олександре Миколайовичу!

В цей особливий день прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого дня народження від мене особисто та від усієї динамівської родини!

Ви присвятили своє життя футболу, провівши яскраві роки у складі київського «Динамо». За вашої безпосередньої участі динамівці двічі ставали срібними призерами чемпіонату СРСР, а у 1975-му ви зробили вагомий внесок у здобуття командою Суперкубку УЄФА.

Також ви увійшли до історії київського «Динамо» як селекціонер, а пізніше – як дитячий тренер, виховуючи нові покоління талановитих футболістів при Федерації футболу Києва.

У цей святковий день дозвольте побажати вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, сімейного затишку. Нехай усі ваші мрії збувається, і успіх супроводжує у всіх ваших справах. А головне – мирного неба в Україні та повернення до звичного життя.

З повагою,

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс


Фото - ФК "Динамо"