24 вересня 2024 22:07

"Валенсія" поділила очки з "Осасуною" і продовжує маринуватися внизу таблиці, "Севілья" вигризла перемогу

Відбулися поєдинки сьомого туру Прімери.


Ла Ліга. Сьомий тур

Валенсія – Осасуна – 0:0

Севілья – Вальядолід – 2:1

Голи: Торрес Д., 45 (а), Еджуке, 85 – Перес, 56

Вилучення: Маркан, 90

Валенсія вдома поділила очки з Осасуною. За весь поєдинок команди завдали по два удари удару в площину воріт. Валенсія награла на 0,67 очікуваних голів, xG гостей склав 0,43.


Зараз у активі екс-команди Романа Яремчука є лише 5 очок, вона перебуває на 17-й позиції у Ла лізі. Натомість Осасуна володіє 11 пунктами і посідає 7-е місце.

У паралельному матчі Севілья у домашньому поєдинку дотиснула Вальядолід. Рахунок у цій зустрічі відкрили на останній хвилині основного часу першого тайму. Захисник Вальядоліда Давід Торрес зробив подарунок нервіонцям, зрізавши м'яч у власні ворота.

На старті другого тайму Кіке Перес відновив паритет у цьому протистоянні. Та вже під завісу поєдинку Севілья таки вигризла перемогу. Форвард гсоподарів Еджуке на підступах до штрафного "обікрав" захисника суперників, рвонув вперед та вразив ворота Вальядоліда.

На останній хвилині основного часу Севілья залишилася в меншості – Маркан вхопив другу жовту. 2:1 – нервіонці тепер мають 8 очок і підіймаються на 12-е місце у турнірній таблиці Прімери. Вальядолід іде аж 18-м.