24 вересня 2024 21:49
2

Не Шапаренко і не Ванат. В Італії визначили найнебезпечніших гравців "Динамо"

У середу, 25 вересня, відбудеться матч 1-го раунду основного етапу Ліги Європи 2024/25 між «Динамо» та «Лаціо».


Матч пройде на стадіоні «Фолькспаркштадіон», що знаходиться в Гамбурзі. Це буде номінально домашній матч для киян.

Початок поєдинку заплановано о 22:00 за київським часом.

Напередодні матчу італійське видання TUTTOmercatoWEB виділило трьох гравців «Динамо», які можуть створити проблеми «Лаціо», згадавши Тараса Михавка, Володимира Бражка та Назара Волошина.

Михавко: молодий талант, який дуже схожий на Ріккардо Калафіорі. Універсальний захисник, який може зіграти і зліва. Має досвід виступів за молодіжну збірну України.

Бражко: один із найкращих гравців українського футболу. Має чудову індивідуальність, вміє забивати голи і володіє потужним ударом. У свій молодий вік є гравцем збірної України з футболу.

Волошин: правоногий вінгер, володіє чудовим дриблінгом і хорошою швидкістю. Добре асистує партнерам і досить холоднокровний в атаці. Він коштує п'ять мільйонів євро.
Ось вам і рівень італійської футбольної журналістики: не знають, що Волошин завтра не гратиме. Як би ми не критикували наших журналістів, але подібних ляпів вони загалом не роблять.
Сховати
Africanda-S, На жаль, "італійській журналістиці" майже байдуже на Динамо, як Лаціо майже байдуже на ЛЕ. Тому треба зробити так, щоб не було байдуже, навіть майже.