24 вересня 2024 20:55

Андрій ШАХОВ: "Шанси побачити Себальйоса в матчі з "Лаціо" скорочуються"

Футбольний експерт Андрій Шахов дав ексклюзивний коментар Bankova Mail напередодні матчу Ліги Європи «Динамо» – «Лаціо»:


- Ліга Європи… Старий турнір із новою схемою, яка ідентична тій, що у Лізі чемпіонів. Але для київського «Динамо» все буде по-новому.

Вперше динамівці приймають суперника не в країні, яка межує з Україною, а у відносно далекій Німеччині. Вперше (початкові єврокубкові роки не враховуються) команда добирається на «домашній» матч одразу трьома різними видами транспорту – потягом до Хельму, автобусом до Любіна та літаком до Гамбурга. Загалом динамівці вперше за довгі-довгі часи їдуть на міжнародну гру потягом. Вперше не у спортивних, а у цивільних костюмах... Бачите, скільки новацій.

Додамо, що за «Динамо» можуть дебютувати в єврокубках новачки – колумбієць Себальос, панамець Герреро, наш півзахисник Валентин Рубчинський, який непогано проявив себе у чемпіонаті. Якщо це станеться, вони стануть 24-м, 25-м та 26-м футболістами, задіяними Олександром Шовковським у єврокубках. Погодьтеся, 23 футболісти у шести іграх, – це чимало. Щоправда, шанси побачити Себальоса скорочуються, бо з командою до Гамбургу їде Денис Попов. Якщо він повністю відновився, повернув собі форму старту сезону, то, припустимо, йому і гратиме в основі, як було у всіх попередніх єврокубкових матчах.

Зусиллями комп'ютера, що проводив жеребкування, «Динамо» зіграє з кількома клубами, з якими кияни раніше зустрічалися в Лізі чемпіонів. «Лаціо» – перший з них. Тим цікавіше це протистояння, яке розпочнеться у середу о 22:00. Дивимося та вболіваємо за наших!