9 березня 2022 11:37
2

Соліст групи Rammstein допомагає українським біженцям на берлінському вокзалі

Фото - Depositphotos.com


Соліст відомої метал-групи Rammstein Тілль Ліндеманн допомагає українським біженцям на вокзалі в Берліні в зоні з волонтерами.


Про це розповіла дівчина з України, яка разом з подругою шукала місце для ночівлі в столиці Німеччини. А історією на особистій сторінці в Instagram поділився український артист Потап, який подякував Ліндеманну за допомогу українцям в цей непростий час.


- Весь Берлін переповнений, ніде немає місць. Але поруч з вокзалом облаштували великий намет для біженців, де можна залишитися. Підходимо до волонтера, пояснюю ситуацію. Він каже, що зараз все вирішить. І тут! Підходить Тілль з Джесікою (директор Тілля) і про щось говорить з волонтером. Я не можу повірити, що переді мною серед цього всього апокаліпсису стоїть соліст групи Rammstein в модному пальто, в не менш модних черевиках і в шапці від групи Mozgi. У нього жахливо добрі і красиві очі, - розповіла дівчина.


в якомусь зашкварному фєстівалі приймав участь,але публічно путлєра не облизував,а взагалі німецький гедееровський совок той ліндеман
Він же ж наче любитель параші?