7 лютого 2022 21:50

Думка щодо Реброва: керівник "Аль-Айна" розкрив ставлення ради директорів клубу до українського тренера

Керівник Аль-Айна Абдулла Алі дав оцінку матчу проти Хаур-Факкана (4:1).


Команді Сергія Реброва вдалося перервати невдалу серію в останніх матчах (дві поразки поспіль). Функціонер подякував керівникам клубу, які цілком підтримують тренерський штаб і гравців.


"Абдулла Алі скористався можливістю, щоб висловити свою вдячність раді директорів футбольного клубу Аль-Айн під головуванням доктора Матара Аль-Дармакі за їх значну підтримку і істотну довіру до всіх членів команди", — йдеться в заяві на офіційному сайті клубу.


"Вони прихильні підтримці гравців, тренерського штабу, адміністративного та медичного персоналу, що позитивно відбивається на продуктивності команди, а також підвищує моральний дух гравців", — сказав Алі.


В якості винагороди гравці отримали день відпочинку, а сьогодні Аль-Айн почав підготовку до найближчого поєдинку проти одного з аутсайдера — Емірейтс, який пройде 11 лютого.


Гра проти Емірейтс стане для українського тренера 20 - ю на чолі команди з ОАЕ. Команда Реброва продовжує займати перше місце в турнірній таблиці, набравши 33 очки після 14 матчів.