23 січня 2022 17:47
1

"На знак подяки Реброву". Бразильський легіонер "Аль-Айна" розповів, на що він піде заради українського тренера

Півзахисник Жонатан Сантос прокоментував продовження контракту з лідером чемпіонату ОАЕ.


20-річний хавбек поставив свій підпис під новою угодою з Аль-Айном до 2025 року. Бразилець подякував босам клубу, фанатам і одноклубникам, які підтримували його за весь час перебування в клубі з Ель-Айна.


"Я хотів би висловити свою вдячність керівництву клубу, партнерам по команді і вболівальникам цього величного спортивного клубу за їх високо оцінену довіру до мене, підтримку в реалізації моїх амбіцій і підвищення моєї майстерності і результативності. Я прагну завоювати місцеві та міжнародні титули з командою Аль-Айн, враховуючи, що в атмосфері команди панує дух єдиної сім'ї", — заявив Жонатан.


Окрему увагу гравець присвятив впливу на його рішення головного тренера Сергія Реброва. Півзахисник з першого дня знайомства з українським фахівцем відчув його довіру, за яку Сантос намагається відплатити своєю самовіддачею і самовідданим ставленням до справи.


"Як тільки головний тренер Сергій Ребров приступив до своїх обов'язків, він заявив мені, що я володію якісними навичками і з нового сезону мені дадуть шанс грати в першій команді.


Це дало мені стимул проявити свій бойовий дух під час тренувань і матчів, щоб служити інтересам команди. Завдяки наполегливій роботі і вказівкам тренерів і їх настанов в дрібним деталях, я відчуваю, що вдосконалююся з кожним днем.


Я можу принести велику користь команді в якості подяки головному тренеру, який не шкодує сил, щоб допомогти мені в подальшому вдосконаленні моїх навичок", — наводить слова гравця клубна прес-служба.


У поточному сезоні бразилець провів 17 матчів за Аль-Айн у всіх турнірах, в яких відзначився одним голом.


На даний момент команда Реброва йде на першому місці в турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ, набравши 30 очок після 13 турів.

"знедоленому відношенню до справи" - гугл транслейт сам себя превзошел)