2 вересня 2022 22:49
13

Офіційно. Кахім Перріс - гравець "Динамо"

Футбольний клуб «Динамо» уклав контракт із 22-річним вінгером збірної Ямайки Кахімом Перрісом.


Угода розрахована на чотири роки з опцією продовження ще на один рік.

Кахім Перріс народився 6 січня 2000 року в Кінгстоні (Ямайка). З 2017 до 2019 року виступав на батьківщині за «Кавалер». У 2019 році він перебрався до Європи, підписавши контракт зі словенським «Домжале». Потім виступав за словенські клуби «Крка» та «Копер», з останнього перейшов до «Динамо».


На рахунку Перріса 42 матчі, в яких він забив 11 голів і віддав 3 асисти, у вищій лізі чемпіонату Словенії.


За збірну Ямайки Кахім дебютував у 2017 році, з того часу провів у складі національної команди 6 ігор. Також виступав за юнацькі та молодіжну збірні.


Перріс грає переважно на позиції вінгера, причому має досвід ігор обох флангах. Кахім – шульга, його зріст – 184 см.

Це вже другий новачок «Динамо» з початку сезону, раніше клуб підписав атакуючого півзахисника Владислава Кабаєва.


Фото: ФК "Динамо"

В нынешнем положении вообще нереально осуществлять норм трансферы.

По видеонарезкам понравился, а как сложится в Динамо - посмотрим. Поэтому, пожалею успехов Пэррису и без травм. Добро пожаловать в Динамо!
Явно взяли под Витю,но с Витей сейчас не срослось... По крайней мере по нарезке у него неплохая техника , к сожалению в ДК таких футболистов нет(Витя не в счёт )
Добро пожаловать.По нынешним временам и по чудо-работе нашей селекции -хорошо,что хоть кого то на фланги подписали.Видно ИМС дал подсрачник после пощечины от Днепра.Напа бы еще,но наверное много хочу от Заварова с Бессоновым.
Сховати
Ширинкович, пишуть, що другий на вхід - Пейшото.
Але побачимо.
Сховати
HIM, Пейшото, це який в першій лізі феерив за Металіст? якщо він, то це було б добре, в нинішній ситуації
Сховати
Леханыч, так - він.
Сховати
HIM, де пишуть? Якщо це не таємниця?
Сховати
maxim, в чатах ТаТоТаке, але це поки просто чутки.
HIM, Хто пише?
За 5 лет 6 игр за сборную Ямайки? Бл... я кого мы подписали? Неужели номинальный Русин хуже етой "боли"?
Сховати
trahim, ну яка там могла бути постійна збірна з його послужним списком?!
Кавалер це щось на рівні наших лідерів другой ліги ІМХО, середняк першості Ямайки. Досить сказати що з тих часів найбільшого прогресу досяг напевно Ромаріо Іст, який в часи Кахіма на Ямайці грав за чемпіона Ямайки, а зараз перейшов до Сапріси, всім відомої, хто дивиться північно американську ЛЧ.
З Кавалера його покликали в Домжале, 3-4 команда чемпіонату на той час, щось на зразок наших Ворскли/Колоса, 3й чи 4й раунд кваліфікації ЛЕ. Там він був далекий від основи і його віддали у другий словенський дивізіон в КРКА, пів року(!) пішло на адаптацію і тільки потім він почав забивати у другому дивізіоні Словенії. Минулого сезону він нарешті заграв на рівні першого дивізіону Словенії за Копер, забив 10 мячів, переважно аутсайдерам. Яка може бути збірна з таким послужним списком i у його вiцi 22 роки?
З явних плюсів, він швидко оцінює ситуацію, добре працює з м'ячем, класу точно пробити йому часто не вистачає, але куди пробити і як прокинути і обіграти 1 в 1 він вирішує швидко. Фанати Жерсона будуть раді.
З явних мінусів, небажання працювати у відборі. Копія Чече, цей хлопець буде стояти і дивитися як вам забивають і як мимо вас проноситься суперник з мячем.
Русин передал привет!
Підсилення, звісно, було потрібне ще місяць тому, але успіхів.
Будь яка нова кров - конкуренція і прогрес.