28 лютого 2019 21:41
9

Футболист юношеской сборной Украины ушел на фронт защищать страну

Проміняв футбольні газони на поля передової в районі Світлодарської дуги. Замість чистої спортивної форми й кросівок на 20-річному Денисі тепер однострій та армійські берці.


Знімальна група ТСН зустріла на Сході України професійного футболіста, що захищав честь країни у юнацькій збірній, а нині - боронить Батьківщину з автоматом у руках.

Ворог недалеко і постійно нагадує про себе. З останніх спостережень Дениса: цього місяця не було жодної ночі, щоб не вибухали ворожі міни зі снарядами. Ще недавно хлопець ганяв м'яча на найвищому футбольному рівні і так пильно визирав прогалини у захисті команди-суперника. Тепер в окопі, тоді як його однолітки, можливо, десь відпочивають у клубах у тихій частині України.


- Треба розуму набиратись, щось трохи міняти в житті. І, як один "товариш" казав, "навіщо ця війна, віддайте Донбас і вона припиниться". Ні, кажу, вони зрозуміють, що ми здали і захочуть ще, і підуть далі, а навіщо, щоб в усій країні була така війна", - каже військовослужбовець.

Професійний футболіст молодіжної збірної тепер не в кросівках, а в берцях стоїть у полях. Це його перший контракт і не гратиме цей хлопчина у футбол ще щонайменше два роки.


Повага
Дякую тобі...дякую що ТИ Є..дякую Вам всім.БЕРЕЖИ ВАС БОГ.
Слава України! Героям слава!
Все вірно, якщо віддати Донбас, то кацапи намагатимуться полізти далі. Цім рукожопим потрібна наша промисловість, наші мізки, та робочі руки; бо буряти та мокши мало на що здатні.
Схиляю голову!!
Мене не взяли за віком і станом здоров'я.
Але поряд велика кількість колишніх військових пенсіонерів, молодших від мене на десять і більше років, які тільки й теревенять яка у них низька пенсія порівняно із кацапами. Але чомусь їхати за порєбрік не хочуть.
Щомісяця допомагаю нашій Армії чим можу зі своєї скромної пенсії.
Маю стяг від оборонців ДА на память- сімейна реліквія. В 14-15 спорядив зятя на передову повністю.
Слава Україні!!!
Слава нашим дітям і нашим Героям!
честь парню!
Хай Бог береже тебе й усіх інших також!
А имя героя? А то сепаров разных фамилии на каждом углу пишут, а правильного парня только Денис. Но все равно, просто Денис, храни тебя Бог и возвращайся домой с победой!
Сховати
*точнее, не имя, а фамилию)
Игорь_pashik 73, прізвище ім'я по-батькові ніхто в таких випадках не вказує з зрозумілих причин. Максимум - позивний