25 квітня 2024 22:00

Сержіу Консейсау прокоментував подовження контракту із "Порту"

Головний тренер "Порту" Сержіу Консейсау прокоментував подовження контракту з клубом. Нагадаємо, нова угода португальського фахівця з клубом розрахована до літа 2028 року.


"Я маю сказати дві чи три важливі речі. Перше — подякувати нашому президентові за довіру до мене, який, звичайно ж, запропонував це продовження не через міцні стосунки, які склалися у нас на особистому рівні, а через наші спортивні успіхи. Я маю нагадати вам, що за ці сім років ми виграли безліч титулів. За останні чотири роки ми виграли стільки ж титулів (шість), скільки і два наші головні суперники. Саме для того, щоби продовжити цей спортивний успіх, президент і запросив мене. Головні титули, які я завоював як тренер, виграли тут, у цьому будинку. Так ми й продовжуватимемо, спираючись на стовпи, про які так багато говорить президент: компетентність, амбіції, суворість та пристрасть.


Я також розумію момент асоціативного життя нашого клубу, і тому маю сказати, що я не чіпляюся за свою посаду. Недостатньо мати контракт, щоб бути у "Порту", і це стосується всіх. Як відомо, це мій улюблений клуб, але є багато людей, які люблять "Порту" і не можуть йому служити. Моя компетентність визнана президентом і втілена в титули, тому я продовжуватиму з тією ж пристрастю представляти цей клуб якнайкраще і перемагати, бо це те, чого ми всі хочемо. Як ми робили в недавньому минулому та у більш віддаленому минулому, тому що наш президент — найтитулованіший у світі. Ми продовжуватимемо віддавати все, що у нас є, щоб наш клуб продовжував перемагати та вигравати титули. Тепер у нас є ігри в лізі, які ми маємо виграти, та Кубок Португалії, який ми маємо виграти", — цитує Консейсау прес-служба клубу на офіційному сайті.