21 серпня 2017 16:08
24

"Программа "Великий Футбол"! Мне стыдно за вас!"

Болельщик из Иван-Франковска Антон Мицкан на своей странице в facebook высказался по поводу программы "Великий Футбол".


"Програма Великий Футбол! Мені соромно за вас!


Я люблю футбол до такої степені, що навіть зачасту дивлюсь матчі Чемпіонату України котрі явно не цікаві, мовчу вже про Єврокубки і щиро вболіваю за команду, котра не показує футбол найвищого рівня - це Карпати, але тим не менше футбол на 1 місці, а збірна то все! Зачасту дивлюсь різні аналітичні програми про футбол. Мені цікава думка професіоналів щодо футболу, але вчорашня програма Великий Футбол на каналі Футбол просто добила після сюжету про Маріуполь і Динамо, яке не хоче їхати грати в це місто через гарантії безпеки. Описувати не буду, хто забажає, вона є у вільному доступі в інтернеті.


Я розумію, що після цього посту, швидше всього відомі журналісти каналу Футбол просто відпишуться від мене, промовчать та ніяк не відреагують, але можливо трохи задумаються над своєю журналістською етикою.


Я поважаю цих людей, вони професіонали з великої букви, але мені цікаво: Alla Bubliy Микола Середич Олег Ящук Игорь Бурбас (Igor Burbas) Abraham Campomar Vitalii Pletsan коли побачили цей сюжет, Вам не гидко було дивитись його? Коли поливають брудом все і вся, коли замість футболу ідуть "розборки" з конкурентами Шахтаря і все, не більше. Сюжет відверто кажучи на 15% певно об'єктивний та тільки одне нагадує, канал Україна в роки Помаранчевої Революції і канал Інтер під час Революції Гідності. Відверта політика з обливанням фекаліями опонентів. Я про Денисова, Леоненка і Малиновського мовчу, там все ясно давно, таке враження, що якби Ахмєтов був Президентом в країні, то ці люди точно б займали найвищі посади. У них вже давно немає об'єктивності, відверто топлять за Шахтар і все що з ним пов'язано.


Але Alla Bubliy і Микола Середич Ви нереально круті, мені Ваш тандем під час Євро у Франції в програмі "Bonjour Evro" певно один з кращих в історії каналу, як і програма сама, то у мене питання, Вам не гидко?


Олег Ящук і Игорь Бурбас (Igor Burbas) світила сенсацій і репортажів з накалом пристрастей, Вам не гидко?


Abraham Campomar - ходячача футбольна енциклопедія, мегапрофесіонал аналітики, Вам не гидко?


Vitalii Pletsan людина, котра в кадрі одна з найкращих, а під час репортажів - це той, хто завжди скаже влучне слово і ніколи не посміє хамовито себе вести з інтерв'юером, Вам не гидко?


Як може опуститись канал Футбол до такого рівня, щоб люди порівнювали їх з сепаратистськими каналами? Як Вам не соромно? Хіба Ви не покликані говорити про футбол і разом радіти за успіхи українського футболу? Невже якісь кошти Ахмєтова можуть так закрити очі на своє ім'я та професіоналізм? Повторюсь, я і до цього часу вважаю вище згаданих людей котрі: не Малиновський,Леоненко чи Денісов, професіоналами і не вважаю їх упередженими, бо за ними явно такого не спостерігав, можливо трохи, але вважаю то за людський фактор, коли вболіваєш за улюблену команду і важко стримати емоції. Я не хочу когось осоромити чи опустити, просто надіюсь, можливо хтось з цих позначених людей в дописі ризикне сказати тим Дєнісововим і Леоненкам з Малиновським, що то вже "перебор", їх всерівно дивитиметься глядач Шахтаря, бо він вболіває за рідний клуб і це нормально, але з таким відвертим "підмазуванням" Ахмєтову, щоб догодити "хазяїну", їх перестане дивитись вболівальник: Карпат,Динамо, Дніпра, Металіста, Вереса чи Ворскли, бо там відверто "топлять" за одну команду Шахтар і постійно обливають брудом одну команду Динамо, будь якими методами. А вчорашній репортаж, то вже агонія вищої категорії, повторюсь, гидко дивитись.


Я поважаю всіх вболівальників, вболіваю в Єврокубках і за Динамо і за Шахтар, також підтримую думку, що грати в Маріуполі потрібно, хоча в душі теж розумію Суркіса. Я не підтримую жодного з цих футбольних "шишок", бо я виключно за футбол, всі вони по своєму "хороші", але в цій ситуації накипіло, бо це вже продовжується не перший день. Ти дивишся не програму про футбол, а суцільні своєрідні "кланові" війни.


У мене є велика надія, що хтось 1 хоча б з перелічених людей прочитає ці слова і спробує донести це до керівництва: програми, каналу, редакторів і т.д. та ми будемо дивитись із задоволенням Великий Футбол, як футбольну програму, а не розбірки Ахмєтова і Суркіса, а журналісти підтримуватимуть свій професійний рівень та ставати ще кращими. Розумію, що зараз якщо почнеться "срач" в коментарях, то більш підковані професіонали каналу Футбол "закидають шапками" мене, але що б ви не робили, людей по всій країні не обманиш, бо таку агонію як несе інколи канал Футбол, важко не помітити.


Після вчорашнього, я вже відверто задумуюсь чи варто мені дивитись цю програму в повторі на наступний день, бо як не крути і це не реклама, але Про Футбол на 2+2 приємніше дивитись, навіть якщо десь вони теж "перегинають", але у них немає в програмі 50% ефірного часу розмови про Динамо, та обговорюють всі команди, а не тільки Динамо чи Шахтар. І у них немає такого, що гравці Шахтаря "фу-фу", а гравці Динамо - "красавчики".


У мене все, думаю мою думку поділяє велика кількість людей теж та не розводитиметься бардак в коментарях, бо писав це не для піару, а з надією, що я колись ввімкну канал Футбол, програму Великий Футбол, та насолоджуватимусь думками експертів, а не думатиму, як розбити телевізор, бо Леоненко несе чергову дурню, а Дєнісов незнає як "лизнути" Ахмєтову. Хай буде дуже прямолінійно написав і жорстко, але я не політик, щоб бавитись та говорити ніби хтось винен, тільки не говоритиму його імені, хоча ці імена і без того всі добре знають".

а я вот,когда смотрю великий футбол, всегда угораю с их "анализов игр", ибо не воспринимаю ничего всерьёз то, о чем они там говорят...и автору того же желаю
наивняк полный, нужно отличать аналитическую передачу от информационно-развлекательной, надеюсь меня тоже когда-нибудь опубликуют на этом сайте
Порада для Антона Мицкана: пам*ятаєте як в одному фільмі казав професор Преображенський про радянські газети? Так отож - не дивіться ту гидоту, яку назвали ВФ.
Ще коли тільки починали розкручувати цю програму(Господи прости, що застосував це добре слово), якось смикнуло мене подивитеся на це. Витримав від сили хвилин 5-7. І все! Все! До сьогоднішнього дня! І ні разу не пожалкував.
Нехай павуки в тій банці гризуть собі подібних і нехай їх дивляться з неповна розума такі ж самі. Вони ж забувають про два закони Всесвіту - перший це бумеранг, другий - граблі. Прийде час і їх так трухоне, що мабуть нічого і не залишеться.
А Ви Антоне бережіть своє здоров*я - воно Вам ще згодиться, коли прийде час змітати цю мерзоту
Де та як на каналах футбол він хоч раз побачив "професіоналів" ?!? Усіх цих Середичів, Михайлюків, Бубліїв та Плецанів. Та там в кожній "пєредачі" ляп на ляпі, і це якщо мовчати про пропагандистське призначення їх існування... Автор цього опису або блаженний або звичайний рагуль, ну ще може йому років 13 і в нього тільки очі відкрились. Ця "пєрєдача" вже років 15 існує і завжди такою була, а він тут "разоблачил её".
Я не смотрел и у меня все отлично. Советую и этому автору не смотреть подобные недопрограммы и не портить себе нервые, они сделаны не для нас, а для зомбикротов, которые потом будут плевать слюной всюду на остальные клубы и мнить себя восточной барселоной.
в Украине сейчас футбол в клинической коме, а каналу нужны рейтинги, автор плюется на пенисова и леона, но сам смотрит передачу раз за разом, что пенисову собственно и на руку, я например давно перешел на просмотр футбола по инету, там при желании можно английские аналитические передачи футбольные или испанские глянуть, а автор пусть и дальше сморит великий футбол каждую неделю и на что-то там надеется, циганык туда же
Тааааа... Шо там звертатись до убогих? Хіба ж до них щось доходить? Хазяїн каже "Лизати!" - вони лижуть.