8 травня 2024 10:52

У МЮ вважають проблемою нестачу лідерів на полі. Команда "страждає" без Лісандро

У «Манчестер Юнайтед» вважають проблему нестачу лідерів на полі.


У «Юнайтед» визнають, що команда показує слабкі результати та погано грає, і вважають, що так продовжуватися не може. Але звільняти Еріка тен Хага з посади тренера до кінця сезону не збираються.

Як пише The Times з посиланням на одного з членів персоналу «МЮ», серед питань, які найсильніше турбують співробітників клубу, виділяється нестача лідерів на полі. Частково це пов'язують із тривалою відсутністю Лісандро Мартінеса, який через травми цього сезону зіграв лише дев'ять матчів в АПЛ. Деякі члени штабу тен Хага високо оцінюють сильні лідерські якості та трудову етику аргентинця. Джерело повідомило, що коли Лісандро не грає, «Юнайтед» «страждає» і на полі, і в роздягальні.

Guardian пише, що члени штабу тен Хага помітили, наскільки тихіше стало в роздягальні «МЮ» без Лісандро. Вони вважають, що це позначилося і на грі, і на результатах команди. Присутність Мартінеса вважають за необхідне для створення менталітету переможців.

Джерела в «Юнайтеді» кажуть, що в команді є ще кілька лідерів. Наприклад, Бруну Фернандеша, який нещодавно грав зі зламаною рукою, партнери з «МЮ» просто обожнюють. У команді помітили, що розгром від «Крістал Пелас» (0:4) був рівно на той момент, коли Фернандеша не було на полі. Харрі Магуайр – ще один лідер Ман Юнайтед, навіть після того, як тен Хаг позбавив його капітанської пов'язки. Каземіро спочатку також був важливим лідером, але зараз його вплив на команду знизився.