13 січня 2014 18:53
8

В Чехии разгорается борьба за Рыбалку

Півзахисник "Динамо" Сергій Рибалка, який протягом 2013-го року на правах оренди захищав кольори ліберецького "Слована", привернув до себе увагу багатьох інших чеських клубів.

Раніше інтерес до хавбека підтвердила "Вікторія" (Пльзень), а ЗМІ писали про зацікавленість в послугах гравця з боку празької "Спарти". Крім того, повідомлялось, що не проти продовжити оренду 23-річного футболіста й "Слован".

А тепер, як повідомляє iSport.cz, інтерес до гравця проявив іще один празький клуб - "Славія", яка після 16-ти турів посідає 11-ту позицію в турнірній таблиці чемпіонату Чехії.

Головною перешкодою для здійснення трансферу є висока, як для клубів Гамбрінус Ліги, сума відступних. Згідно з даними чеських журналістів, "Динамо" оцінило свого півзахисника в 25 мільйонів крон (близько 900 тисяч євро).

Вроде бы "Динамо" оценило Рыбалку в 1.7-2 млн евро... А по моему, лучше было бы продать Велозу, пусть с финансовой потерей, а Сергея вернуть в "Динамо"; тем более, что он уже получил достаточно самостоятельной игровой практики в "Словане". Нужно, либо оставить Сергея там ещё до весны, либо забирать в КИЕВ.
Сховати
Представляю,как Рыба бы смотрелся в сб. Португалии на месте Мигеля )))))
агент играет
Чехия сегодня - блошиный рынок.Смешно читать ,страсти какие.)))))
С каких это пор Динамо стало в кронах оценивать?)
то Виктория оценило)
Динамо оценило Рыбалку в 900К? Смешно)
А Нам он не нужен,Браво Блохин !! Ставь Аруну дальше !!