Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 200
Та нах...твої "сожаления" вже комусь потрібні....Радій , що взяв сєпара голодного і "смотрящего" за футболками....
Показати
Ахметка то его подогрел прилично я думаю...
Давай ,Тімоха, поспішай !!! збирай скоріш футболки...всього один матч залишився і додому....Так що не гай часу на болтовню....збирай , збирай....!!!
Показати
Sheriff, хорош
Не таке чемпіонство я хотів для Динамо ...не таке....Не такий ухід Ярмоли я хотів бачити не такий...Як вони після цього будуть в збірній бік-обіч битися в одній футболці і під одним прапором????Психи одні ..Дибілоїди!!!!
Показати
Sheriff, то ти говориш такого не хотів я також не хотів такої ігри,але ти якщо уважно дивися після забитого голу щось було сказано в сторон гравця Динамо Київ і почалось.Я згідний що не гідна поведінка але її спровокували гравці саме Шахтаря.І тут закіпіло то і все.
Що ви хочете....циганський синдром ( куди вітер -туди дим) таки в кротів на довгооооо...
Показати
Sheriff, ага, айнане-айнани)) Циганский табор уходит... в Львів, на сьогодні)
Дрюкнули вонючих піДерських бомжів з газопровода:)))) Браво, портубандерівці!!!
Показати
Sheriff, Ну вообще то Бенфика - Лиссабон !)))
Sheriff, Ну вообще то Бенфика - Лиссабон !)))
Sheriff, что ты несешь?? какие нахрен бандеровцы?
Біда в тому, що такі "вболівальники" як Дімамікс , якщо Динамо в наступному матчі знову оступиться, будуть так несамовито "срати" на команду , як сьогодні після виграшного матчу ( в першу чергу за рахунок помилок суперника) вихваляти талант гравців і тренерів..
Показати
Ото ж бо й воно!
Ніколи він мені не подобався: і як гравець, і як людина...Якийсь він длулічний я к на мене,після того як він почергово мігрував Шахтар-Дніпро-Шахтар-Дніпро то й взагалі .....Короче, Селезень знову мігрував у "теплі краї"
Показати
Sheriff, а якою зе може бути людина, яка кілька разів бігала між ШД і ДД. Жоден поважаючий себе гравець так не робить
Серега, за такі "бабки" ще й як підуть....Не думаю, що Тейшері з його зарплатою в 10 млн.в рік "Шахта" йому "навредила".:)))
Показати
Sheriff, навредила в плане карьеры... в плане финансов все только выиграли
Хочу помилитись, але на мою думку условний проект "тадем 2Р" Ребров-Рауль в Динамо вже своє,нажаль, вичерпав....Суркісу знову в літку потрібно шукати альтернативу, а можливо вже й зараз пора до цього питання приступати.Так...потихому, як він це вміє і полюбляє...
Показати
Sheriff, "Аналітиків", що ставлять мінуси, хочу запитати: вам це видовище сподобалось? А командний тренд йде вгору чи вниз? Команду треба лікувати, терміново, бо хвороба стає хронічною... І нема чого пускати соплі - нового лікаря треба шукати вже зараз!
nazarcheg..Наверное хотел сказать, Силва вместо Виды..??
Показати
Sheriff, ахаха, да, совершенно верно)
Автор: Sheriff
7 лютого 2013 12:05
Дуду возвращается в Бразилию
 Дуду: «Благодарен президенту «Динамо» за поддержку» В среду бразильский нападающий Дуду прибыл в Киев из Бразилии для встречи с президентом «Динамо». Посл...