7 березня 2016 10:35
10

Сергей РЕБРОВ: "Никакого кризиса у нас нет"

Тренер "Динамо" Сергей Ребров в интервью программе "Профутбол" рассказал, что никакого кризиса у команды нет.


- Кризис могут определять болельщики. А что тренеру определять? Я вижу по работе и отдаче ребят, что никакого кризиса у нас нет.


У нас было две неудачные игры, но я вижу желание игроков вернуться на тот же уровень, на котором мы были. Но это футбол, и некоторые команды удачно подстраиваются под нас.

Біда в тому, що такі "вболівальники" як Дімамікс , якщо Динамо в наступному матчі знову оступиться, будуть так несамовито "срати" на команду , як сьогодні після виграшного матчу ( в першу чергу за рахунок помилок суперника) вихваляти талант гравців і тренерів..
Сховати
Ото ж бо й воно!
Ребров безсоромно вішає вболівальникам лапшу на вуха! Просто вважає вболівальників за ... Ну який рівень???!!!
Сховати
Админ, забань этого прuдyрка!
Сховати
Dynamix, а за что его банить?За то сто он выращил свою точку зрения пи поводу игры нашей команды?Так я тебе так скажу лучше забанить таких ыкспердов как ты, по прчине того что сейчас только человек который не знает с какой стороны ударить по футбольному мячу будет говориьь о том что команла в полном порядке ну или Сергей Ребров, но у него свои мотивы.
Криза змістовної гри! Криза відсутності командного руху, командної швидкості! Криза наявності в складі гравців деяких амплуа! Криза в повному невмінні щось вижати зі стандартів. Криза в комбінаційному футболі! Криза в тому, що Динамо грає флангами, а не через фланги!!!! Криза! Криза! Криза!
І не потрібно нам замилювати очі перемогою над Дніпром!
Сховати
Козак, хватит срать здесь на сайте! Иди к кротам, лижы лохметику и цыгану! Ты - клоун-неудачник!
Сховати
Я вболіваю за Динамо більше років ніж тобі дитино! І не потрібно тут істерити й кричати хто ти є! І віддавши Динамо за ті роки купу нервів і здоров'я, а також грошей я мабуть маю право на адекватну оцінку того, що діється в клубі! І за кожне своє слово я можу аргументовано відповісти і дуже сумніваюся, що в реальному житті зможеш робити це ти! Тож якщо тобі хочеться комусь лизати і т. д. - то є твої особисті проблеми. Не потрібно на футбольному форумі виказувати свої збочення! Втім я не стану опускатися до того щоб сперечатися з нерозумним дитям, що вважає себе офігезним фаном. Як кажуть в народі - не зачіпай лайно - смердіти не буде! А тепер біжи скаржитись шмаркаче!
Сховати
Козак, ваши отсылки к возрасту утомляют... При всем уважении, Ваши споры всегда заканчиваються одним:" Я много в жизни поведал, я то и то. А вы все сопляки" и так далее. Бабушка, которая за Черновецкого голосовала, тоже в жизни многое поведала... и что?!. Извините, если обидел. А по теме бить панику не стоит. Сл. Пару игр все раставит на свои места.
Сховати
nikeman, Вже роками розставляє на свої місця! Звісно, хто не бачив окрім одного чемпіонства і випадкового попадання в 1/8 фіналу ЛЧ - той молиться на Реброва як на ікону, а реально - немає ні гри ні підстав до оптимізму в подальшому! У всьому іншому - я ніколи і ні на кого не ображаюся, не бучу в тому сенсу! Щодо "сопляків" - то там не було узагальнення. Лише вказівка хамовитому недоумку на його місце.