Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 143
Поки видно, що голандці індивідуально сильніші на голову. До динамівців претензій нема. Всі грають спокійно. Миколенку найважче, бо ні Марлос, ні Прищ йому взагалі не допомагають. Останній, це я про Зінченко, абсолютно провалює гру і є 12 гравцем суперника. Проситься заміна Прикарпаття на Шапаренка.
Показати
Прикарпаття = Прищ
По простому: для того щоб мозок і надалі "варив" і рухалися ноги/руки він має отримувати кисень. Кисень потрапляє в організм через легені в кров. Щоб рухалася кров потрібно, щоб калатало серце. Серце (найбільш ймовірно) у Крістіна зупинилося. Так от вважається, що час 300 секунд є граничним для необоротних змін у мозку. Хоча відомі і випадки у 7-8 хвилин з хепіендом. Реанімацію розпочали в допустимі терміни. Враховуючи, що Еріксен атлет і є добре тренованим, то шанси на одужання без побічних, або з мінімальними побічними наслідками, є високі.
Показати
Дякую. Сподіватимемося на краще!
bora, 7-8 хвилин це узагальнено для клінічної смерті від будь ких причин, на практиці перші 2-3 якщо не почати непрямий масаж штучне дихання, то дальше адреналін просто не хоче нормально з 1 разу діяти і далі при наступних введеннях це вже чисто удача...це те, що на практиці йде як аксіома і ніхто чомусь не хоче розбиратись чому саме так, а не інакше, на жаль(((
а так, за незворотні зміни, то вже яка різниця, якщо серце не запустять...
ProtivBreven, можливо. Сперечатися не буду. Головне, що мали б встигнути.
У нас у Львові таке було на стадіоні кілька років тому. Нажаль не запустили
Показати
я во Львове, с кем это было?
Дефібрилятором працювали десь з 200-ої секунди після падіння. Є велика надія, що запобігли необоротнім змінам у нервовій системі.
Показати
bora, там небыло фибриляции, я с ними сталкиваюсь часто, они дают судомную особенную симптоматику, перепутать с чемто сложно...там была полная остановка, его качали, дефибрилятор использовали в режиме ЭКГ-монитора
У Челсі чітко розуміли,хто є найслабшою ланкою МС і планомірно тиснути на цей маленький потворний прищик. Смішний хлопець не означає хороший футболіст, а тимпаче не капітан Збірної.
Показати
bora, ти тупорилий уєбан
bora, Селюк, ти? ))
Ширинкович, подивіться уважно повтор із-за воріт. Трубін втратив ворота. Він змістився занадто вправо. Ну нема у нас воротаря після Шовковського....На жаль.
Показати
bora, Караваєв теж міг зіграти краще в тому епізоді.
А Буяльського нема місця в цій команді....
Показати
bora, І не буде.
Я повторююся ще раз і ще раз : поки тренер воротарів Михайлов, ми будемо втрачати очки на рівному місці. І Бущану, і Бойку потрібен тренер, який буде їх чомусь вчити. Михайлов це є днище. Він не розвинув жодного кіпера, а натомість всіх загробив. Сподіваюся Циган швидко поставить все на місця.
Показати
bora, соглашусь. Не знаю какие методики Михайлов применяет, но он и в бытность игрока он не был таким уж основным кипером - насколько я помню, его очень быстро на лавку усадил Виктор Чанов. И было это уже 35 лет назад. Чему он может научить современного вратаря?.. И что имеем - ни игры на выходах, ни умения руководить обороной, теперь и издали пускаем.
bora, а СаНо не его? Но согласен пора на пенсию.
Dynamic, тут, хлопчику, ти трохи в штангу заїхав...бо тобі ніхто не дозволяв звертатися на ти. Ну але то питання твого виховання. Раз ти вже так про експертизу, то давай поїхали по твоїх запитаннях:
1. Про керованість: так, вона абсолютно некерована, не навчена і безграмотна. До 4-ої хвилини ми могли пропустити вже тричі. Нам просто пощастило. А ще я бачив матч проти Ворскли, де нас так само возили, особливо в лругому таймі. Чи може ти керованістю назвеш рухи гравців при голі Ворскли, чи першому Супряги? Гол Супряги це копія голу Карпатам тиждень тому. Це свідчить про те, що вони ще й ігри суперників не розбирають;
2. Матч ми програли у рівних складах;
3. Так! Несвоєчасність. Кусок гівна-1 почав нас сильно пресувати з 52-53 хвилини. Всі голи прийшли з нашого правого флангу оборони. Ми почали дуже сильно просідати в опорній зоні, що і не дивно, бо там був тільки Капітан і розчинений Шепєлєв. Тому, якщо б я був тренером, то я б руйнував плацдарм для розгортання/планування атак суперника і намагався б нівелювати тиск на правому фланзі оборони. Я б провів дві заміни: Кендзьору і Шепєлєва на Кадірі та Дуелунна(Шапу)з перестановкою Караваєва в оборону. Окремий абсурд це заміна Русина при рівних складах. Яка була в цьому необхідність?
4. Інформація про зіркового руденького хлопчика неодноразово публікувалася в блогах вболівальників Динамо. Ці вболівальники їздили на збори в Туреччину і провели там з командою близько тижня. Це інформація зсередини команди.
Показати
bora, як і з ким спілкуватись - вирішувати мені! А не, як в тебе, з дозволу твого власникаІ точно не таке істеричне чучело буде мені вказувати!
І безпідствно ображати моє Динамо, не дам нікому! Тим більше такому рижому гівну як ти!
Я був прихильником призначення Олексія Михайличенка. Проте, я визнаю, що помилився. ОМ найбільш інтелектуальний і освічений серед усіх тренерів Динамо, але напевне 15 років простою дають своє. Коли осінь ще можна було списати на абсолютного тренерського імпотента Хацкєвіча, то зараз виправдань нема. Абсолютно некерована команда, відсутність побудови гри в захисті, несвоєчасність замін і прийняття рішень - це те що видно на поверхні. А під поверхнею проблеми з дисципліною. Циганков вкотре не тренується на зборах через вигадані травми...і т.д.
Чекати кінця сезону сенсу нема. Потрібно відпустити тренерський штаб. Особливо, на постріл артилерії, я б не підпускав до бази тренера воротарів Михайлова. Він не виховав жодного воротаря за 20 років. СаШо був унікальним і не є його вихованцем.
Але звільнення штабу має сенс лише у випадку дійсно запрошення професіоналів. Нові тренери будуть мати час до літа, щоб зрозуміти хто моде бути корисний команді. А влітку вже провести повноцінну підготовку. А так чекати до провалу Михайличенка в кваліфікації ЛЧ (і то якщо вона буде), потім його звільнити, знову бардак вересень-жовтень....це дорога в нікуди. І винен у всьому тому тільки Ігор Михайлович і ніхто більше.
Показати
bora, некерована (в 10-х грати з 4 хвилини)? Несвоєчасність замін( Щоб ти казав, забий Циганков з подачі Де Пени одразу після подвійної заміни)? Проблеми з дисципліною(це тут до чого)? Циганков не тренується через вигадані травми (в тебе маразм чи параноя?) де підтвердження???
bora, про інтелект і освіту,щось нове,просвітіть будь ласка.
No results found.