30 вересня 2024 18:53

Сiмеоне відчитав Куртуа за його поведінку перед зупинкою дербі. Воротар "Реала" відповів: "Чого ти хотів, щоб я залишився там з усім тим, що в мене кидали?"

Дієго Сімеоне був незадоволений поведінкою Тібо Куртуа під час дербі мадридського.


Матч «Атлетіко» та «Реала» у 8-му турі Ла Ліги призупинили після того, як фанати «Атлетико» почали кидати предмети голкіпер «Реала». Куртуа помахав у бік трибуни рукою, коли до штрафного майданчика прилетів перший предмет, підібравши фанатів. Гра була відновлена через 15 хвилин.

Як повідомляє As, коли головний арбітр матчу Матео Бускетс закликав гравців пройти в роздягальні, головний тренер "Атлетіко" підійшов до Куртуа і відчитав його за провокаційну поведінку у напруженій обстановці матчу. Бельгійський воротар відповів: "Чого ти хотів, щоб я залишився там з усім тим, що в мене кидали?", маючи на увазі численні предмети, кинуті у напрямку його воріт.

Аргентинський тренер вважає, що ситуація не загострилася б, якби Куртуа швидко подав удар від воріт, на якому матч було зупинено, тоді він міг би продовжитися у звичайному режимі, підкреслює As.