30 вересня 2024 19:35

Дружина Уокера готова пробачити зраду, якщо Кайл заплатить їй 15 млн фунтів. Вона подала на розлучення, дізнавшись про народження у захисника "Сіті" другої дитини від коханки

Дружина Кайла Уокера готова дати шанс їхньому шлюбу після зради футболіста.

Нагадаємо, дружина захисника «Манчестер Сіті» Енні Кілнер подала на розлучення після того, як екс-коханка Уокера, модель та зірка реаліті-шоу Лорін Гудмен, повідомила їй про народження їхньої другої спільної дитини. На той момент Кілнер була вагітна четвертою дитиною – вона відновила стосунки з Вокером після того, як раніше дізналася про народження першої дитини від коханки.


У липні Гудмен звернулася до суду, щоб стягнути із захисника «Манчестер Сіті» понад 356 тис. фунтів та по 3,9 тис. на місяць на утримання їхніх спільних дітей. Суд відхилив більшу частину її вимог і мотивував своє рішення «легковажними» витратами Гудмен.


Як повідомляє The Sun, дружина Кайла Уокера готова дати ще один шанс їхньому шлюбу, якщо футболіст виплатить їй 15 мільйонів фунтів.


Крім того, Кілнер отримала юридичну консультацію з приводу можливого поділу майна – вона має право претендувати на половину статку Уокера, що становить близько 27 млн фунтів.


Зазначається, що дружина Уокера хоче здобути незалежність і безпеку, але в той же час спробувати зберегти сім'ю. Пара обговорила можливу фінансову угоду з адвокатами. Уокер, у свою чергу, також хоче забезпечити безпеку дружині та дітям незалежно від рішення Кілнера щодо їхнього шлюбу.

При цьому відносини між подружжям наразі залишаються нестабільними. Також повідомляється, що напруженість посилилася після того, як сестра Енні, Сайан, народила дитину від одруженого чоловіка.