30 вересня 2024 20:59

Тренер ПСЖ Енріке пояснив рішення усунути Дембеле від команди

Головний тренер «ПСЖ» Луїс Енріке висловився про ситуацію з нападником команди Усманом Дембеле. Раніше повідомлялося, що Дембеле не потрапив у заявку на матч загального етапу Ліги чемпіонів із лондонським "Арсеналом". За чутками, між Енріке та Усманом стався конфлікт


«Якщо хтось не виконує своїх зобов'язань перед командою і не готовий… Я вважаю цей тиждень важливим, що цей матч важливий, і я хочу, щоб мої гравці були в найкращому стані. Я усунув його і хочу найкращого для команди. Я не збираюся робити з цього мильну оперу. Між нами не було сварки — це неправда. Є проблема із виконанням зобов'язань гравця перед командою, але немає проблем між гравцем та тренером», — наводить слова спеціаліста RMC Sport.


Дембеле перейшов до «ПСЖ» у серпні 2023 року, чинна угода розрахована до кінця червня 2028 року. Вартість француза на порталі Transfermarkt становить €60 млн. У нинішньому сезоні Дембеле взяв участь у семи матчах у всіх турнірах, у яких він відзначився чотирма голами та чотирма результативними передачами.