30 вересня 2024 21:10

Мартінес про відсторонення від збірної: "Не розумів, що добре прийнятий жест був образливим. Намагатимуся більше нікого не ображати і зосереджуся на титулах з Аргентиною та клубом"

Еміліано Мартінес вибачився після усунення матчів збірної Аргентини.

Раніше повідомлялося, що голкіпера збірної Аргентини усунуть на дві гри кваліфікації ЧС-2026 через те, що він ударив по камері після поразки від збірної Колумбії, зачепивши руку оператора. Крім того, на покарання вплинула поведінка аргентинця на святкуванні перемоги збірної у Кубку Америки. На заході з уболівальниками воротар взяв репліку трофею і повторив жест у паху, який продемонстрував із нагородою найкращому воротареві на ЧС-2022.


«Я приймаю покарання від ФІФА і перепрошую, якщо когось образив, я відсвяткував так, щоб змусити хлопців усміхнутися, а не виявити до когось неповагу. Я підтримаю своїх друзів на матчах ФІФА, незважаючи на біль, що не зможу там бути.


У мене ніколи не було намірів виявляти неповагу до будь-кого, і я не розумів, що жест, добре прийнятий людьми, був образливим. Я постараюся більше нікого не ображати і зосереджуся лише на завоюванні титулів з Аргентиною та «Астон Вілла», – написав Мартінес в інстаграмі.