18 серпня 2024 18:39

Оточення Стерлінга не в курсі, чому гравець не потрапив у заявку "Челсі" на матч із "Сіті": "Ми очікували, що Рахім буде задіяний у грі, хотілося б прояснити ситуацію"

Оточення Рахіма Стерлінга хотіло б прояснити майбутнє гравця в Челсі.


29-річного вінгера не було включено в заявку лондонців на матч першого туру АПЛ проти «Манчестер Сіті», незважаючи на відсутність будь-яких травм.

«У Рахіма Стерлінга контракт із «Челсі» на найближчі три роки. Він повернувся до Англії на два тижні раніше, щоб провести індивідуальні тренування, і успішно провів передсезонну підготовку під керівництвом нового тренера, з яким у нього склалися добрі робочі стосунки.

Він, як завжди, прагне показувати найвищий рівень гри за «Челсі» і для вболівальників, яких він високо цінує, і, враховуючи його включення до офіційних передматчевих матеріалів клубу цього тижня, ми очікували, що Рахім буде задіяний у грі в якійсь ролі.

Ми завжди підтримували позитивний діалог із футбольним клубом «Челсі» та отримували запевнення щодо майбутнього Рахіма у клубі, тому ми хотіли б прояснити ситуацію. До того часу ми продовжимо підтримувати прагнення Рахіма розпочати новий сезон на позитивній ноті», – заявили представники Стерлінга.