16 серпня 2024 09:35

Мерсон про "Арсенал": "Пара травм – і вони будуть битися за топ-4 АПЛ, думаю. Ризиковано говорити про титул, не можу уявити, що вони візьмуть його без нападника"

Пол Мерсон критично оцінив шанси "Арсеналу" на титул АПЛ.


«Я знаю, що після їх виступів в останніх сезонах у Прем'єр-лізі це може здатися трохи спірним, але я думаю, що всього кілька травм – і «Арсенал» битиметься за першу чвертку.

На папері вони, безумовно, є найближчими суперниками «Манчестер Сіті», але минулого сезону такі гравці як Вільям Саліба, Габріел, Деклан Райс, Мартін Едегор та Букайо Сака провели багато футбольних матчів.

Говорити про «Арсенал» як претендента на титул Прем'єр-ліги цього разу, на мою думку, ризиковано. Якщо вони зможуть зберегти форму всіх своїх найважливіших гравців, вони можуть знову надовго впритул наблизитися до команди Пепа Гвардіоли. Але якщо цього разу їм не пощастить із травмами, це може спричинити серйозну проблему.

Я, як і раніше, вважаю, що «канонірам» потрібно придбати центрального нападаючого до закриття трансферного вікна. Не можу уявити, що вони виграють Прем'єр-лігу без виразного нападника», – заявив екс-гравець «Арсеналу».