19 липня 2024 10:49

Куйт про відмову Алонсо "Ліверпулю": "Треба бути справжнім чоловіком для такого. Подібні пропозиції деяким надходять лише раз у житті. Чи буде ще одна можливість?"

Дірк Кюйт припустив, що Хабі Алонсо більше не покличуть у Ліверпуль.


«Я не розмовляв з Хабі про роботу в «Ліверпулі», тому не знаю, що саме він думає з цього приводу. Але коли такий клуб, як Ліверпуль, кличе тебе, а в тебе з ним є спільна історія, потрібно бути справжнім чоловіком, щоб відповісти відмовою.

Але я думаю, що він мав причини так зробити. Зараз він серед неймовірного кар'єрного шляху, і минулого сезону він досяг неймовірних успіхів з «Байєром». Мені здається, він відчув, що ще не довів цю справу до кінця. Можливо, він хоче стати ще сильнішим тренером, набратися досвіду. І, можливо, згодом він знову вивчить цей варіант. Впевнений, річ не в тому, що перехід до «Ліверпуля» його взагалі не цікавить.


Щоб керувати командою після Юргена Клоппа, потрібний великий досвід. Хабі все ще молодий тренер, незважаючи на великі успіхи. Думаю, він вчинив мудро, залишившись у «Байєрі». Не думаю, що багато хто був би на таке здатний.


Можливо, комусь таке рішення здасться дивним чи принаймні дуже сміливим. Коли ти маєш можливість очолити таку команду, як «Ліверпуль»... У випадку з деякими людьми такі пропозиції надходять лише раз у житті. Цікаво, чи буде Хабі ще одна можливість?


Але він точно один із найперспективніших тренерів на даний момент», – сказав колишній нападник «Ліверпуля» в інтерв'ю Ladbrokes.