19 червня 2024 13:17
6

Жеребкування другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. "Динамо" дізналося свого суперника

Сьогодні у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, під час якого "Динамо" дізналося про свого суперника.


Кияни на цій стадії зіграють проти сербського "Партизана".


Онлайн


Шлях представників ліг:


"Лугано" (Швейцарія) - "Фенербачхе" (Туреччина)


"Динамо" (Україна) - "Партизан" (Сербія)


Прев'ю


Система жеребкування (Шлях ліги):


Чотири команди поділені порівну на дві сіяні команди та дві несіяні команди.


Сіяні:


"Фенербахче" (Туреччина)

"Динамо" Київ (Україна)


Несіяні:


"Партизан" (Сербія)

"Лугано" (Швейцарія)


Отже, на цьому етапі турніру динамівцям, які будуть сіяними, може дістатися "Партизан" або "Лугано".


Клуби посіяні для цих жеребкування відповідно до рейтингу клубних коефіцієнтів, встановленого на початку сезону та принципів, встановлених Комітетом клубних змагань. Якщо з будь-якої причини будь-який з учасників даного раунду невідомий на момент жеребкування, використовується коефіцієнт клубу з вищим коефіцієнтом двох клубів, залучених у невизначену нічию. малювати.


Згідно з відповідними рішеннями Виконавчого комітету УЄФА, команди з наступних асоціацій не можуть брати участь одна проти одної:

Вірменія – Азербайджан
Гібралтар – Іспанія
Косово – Боснія і Герцеговина
Косово – Сербія
Косово – Росія*
Україна – Росія*
Україна – Білорусь

* Рішенням Виконавчого комітету від 28 лютого 2022 року та як підтверджено Спортивним арбітражним судом 15 липня 2022 року, усі команди з Росії відсторонені до подальшого повідомлення.


Варто зазначити, що 23/24 липня пройдуть перші матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, 30/31 липня - другі матчі цієї стадії турніру.


"Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію жеребкування о 13:00.

Навпаки, треба виходити і вибивати сербів з ЛЧ.
Дуже добра команда з купою хороших легіонерів, яка за класом зараз ІМХО вище Динамо. Якщо порівнювать їх дербі і те як ми грали проти Шахтаря, то нам дуже далеко за бійцівськими якостями і бажанням до їх команди. Приємно здивуюсь, якщо ми зможемо їх пройти. Дуже сподіваюсь, що Натхо нарешті завершить карєру, а Салданью хтось купить, бо якщо в них не буде серйозних втрат, на папері ми вилітаємо з ЛЧ.
Не хотілося сербів. Потрібно готуватися до провокацій
Сховати
Cossack 1927, провокації, з прапорами, розтяжками, кричалками і піснями будуть, в цьому сумнівів немає. І плювати Партизану на наступні санкції від УЄФА. Ось чому я хотів Лугано. А серби так і будуть славити відомо що і кого.
Cossack 1927, повинні проходити сербів!!!!!
Партизан, ех