26 червня 2024 18:15

"Баварія" хоче орендувати Хаві Сімонса у ПСЖ

21-річний півзахисник «ПСЖ» та збірної Нідерландів Хаві Сімонс, який виступав минулого сезону за «РБ Лейпциг», може стати гравцем «Баварії», повідомляє журналіст Флоріан Плеттенберг у соціальній мережі X (раніше Twitter).


За інформацією джерела, мюнхенський клуб хоче бачити у гравця у півзахисті наступного сезону. Повідомляється, що керівництво "Баварії" донесло до Сімонса те, в якій ролі воно бачить футболіста, і наполягає на укладенні договору про оренду з обов'язковим правом викупу. Також вважається, що "РБ Лейпциг", в якому гравець провів минулий сезон, зберігає впевненість у продовженні оренди, оскільки ще не отримав відмови від нього.

Минулого сезону 21-річний Хаві Сімонс провів у складі «Лейпцигу» на правах оренди. Він відіграв за німецьку команду 43 матчі у всіх турнірах, забив 10 м'ячів та відзначився 15 гольовими передачами. Термін його орендної угоди у «Лейпцигу» спливає влітку 2024 року, а контракт із «ПСЖ» – влітку 2027 року. Орієнтовна вартість гравця, за даними відомого інтернет-порталу Transfermarkt, - €80 млн.