26 червня 2024 22:01
4

Сергій РЕБРОВ: "Оцінка моєї роботи? Моїй роботі ви повинні давати оцінку"

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував матч третього туру групового етапу Євро-2024 з Бельгією (0:0), давши відповідь на питання кореспондентки Tribuna.com Ірини Козюпи.


– Як ви пережили цей матч? Як для вас він пройшов? Можна оцінку по всьому турніру команди, вашої роботи?

– Моєї роботи? Моїй роботі ви повинні давати оцінку. Я вважаю, що, на жаль, ми не потрапили до плей-оф через перший матч (з Румунією 0:3, – прим. Tribuna.com), який ми програли. Тільки тому, що після 0:1, 0:2 ми, на жаль, не прокинулися. Я вдячний гравцям за те, як вони реагували, як вони відіграли зі Словаччиною. І сьогодні, я думаю, усі бачили, що ми намагалися виграти цю гру, створювати моменти. Було достатньо моментів, але ми грали проти однієї з топових збірних, і це було дуже важко. На жаль, ми їх (моменти) не використали. Сьогодні ніяких претензій до гравців немає, – сказав Ребров.
Почему , когда украинцы приезжают в сборную ,они играют хуже ,чем за клуб. Помню Левандовский и Блащиковский тянули всю Польшу ,Джеко -Боснию. А тут даже Судаков не смог вытянуть себе ценник . Ни у ошибки Реброва -явно замена Шапы (с опытом только ЧУкра) на Малину прибавила агрессивности
навiть хороший профi з часом псуеться i розкладаеться морально. Мутки з препродажною пiдготовкою Судакова, не взятий через це Буяльський, мiсце в стартi через клуб а не кориснiсть для гри Лунiна i тд. Футбол таке не пробачае. Крах Реброва закономiрний i нажаль це продовжиться, при тому що вiн з Вернидубом зараз найсильнiшi украiнськi тренери. Просто треба прийняти, що всi цi агентськi мутки продовжатться ы за повного сприяння Шевченка грать будуть тi кого або потрiбно продать, або тi хто вже втiк з краiни. Ну i забудьте про змiну тренера i концепцii гри поки Шевченко голова УАФ
Все ведь просто - я не выполнил аоставленную задачу, и не оправдал ожиданий миллионов болельщиков воюющей страны. Надеюсь, у следующего тренера получится лучше. И ты мужик, Сережа. Слабо?
Где яйца, совесть и профессиональная ответственность? Остались в матче с Румынами, похоже