26 червня 2024 23:23

Юристи Мбаппе направили ПСЖ останнє повідомлення про заборгованість із зарплати на 100 млн євро. Клуб вважає, що Кіліан відмовився від грошей раніше – питання може бути вирішене через суд

Юристи Кіліана Мбаппе зажадали від ПСЖ погасити заборгованість перед форвардом.


Раніше стало відомо, що «ПСЖ» із квітня не платив Мбаппе зарплату та бонуси – загальна заборгованість становить близько 100 млн євро. Нагадаємо, Кіліан не став продовжувати контракт із клубом і перейшов у «Реал» вільним агентом.

Як передає ESPN, «ПСЖ», як і раніше, не виплатив Мбаппе зарплату за період з квітня по червень, а також бонуси за лютий. Клуб вважає, що Кіліан погодився відмовитися від частини належної йому суми, щоб пом'якшити наслідки свого відходу, проте угода не була оформлена письмово. На думку футболіста, домовленість втратила чинність у зв'язку з тим, що кількість його ігрового часу скоротилася після того, як він у лютому повідомив керівництво про бажання піти.

Повідомляється, що юристи Мбаппе направили ПСЖ останнє повідомлення з вимогою погасити заборгованість. Клуб, у свою чергу, не має наміру задовольняти вимоги форварда, оскільки незадоволений його публічними заявами після відходу. Не виключено, що сторони мають вирішувати питання у судовому порядку.