29 червня 2024 16:38

Кварацхелія не прийняв пропозицію "Наполі" щодо контракту на 5 млн євро на рік з подальшим підвищенням до 7 млн. Вінгер збірної Грузії призупинив переговори до закінчення Євро

Хвіча Кварацхелія відмовився продовжити контракт із «Наполі».


За даними Corriere dello Sport, італійський клуб запропонував грузинському півзахиснику новий контракт на суму 5 млн. євро на рік з урахуванням бонусів до 2029 року. Зарплата вінгера зростатиме протягом наступних сезонів і перевищить 7 млн. євро в останні роки угоди. Також до контракту можуть включити пункт про відступні.

«Наполі» організував зустріч між президентом клубу Ауреліо Де Лаурентісом, головним тренером Антоні Конте та агентом Кварацхелії. За підсумками переговорів Хвіча не дав згоди на продовження угоди з клубом.

Гравець поки що зосереджений на виступі у складі збірної Грузії на чемпіонаті Європи та хоче дочекатися другої запланованої зустрічі з керівництвом «Наполі» після Євро-2024. Крім того, раніше повідомлялося про інтерес ПСЖ до гравця.

Завтра збірна Грузії зіграє з командою Іспанії до 1/8 фіналу чемпіонату Європи.

Нагадаємо, раніше агент Хвічі заявив про бажання футболіста покинути "Наполі". Неаполітанці відреагували: "Кварацхелія не продається".