16 лютого 2024 09:52

Мбаппе для переходу в "Реал" має публічно оголосити про звільнення з ПСЖ найближчими днями та прийняти всі умови. Зарплатня – близько 30 млн євро на рік

Названо кроки, які ще належить зробити Кіліану Мбаппе для переходу в «Реал».


Учора стало відомо, що нападник повідомив президента «ПСЖ» Нассера Аль-Хелайфі про рішення залишити клуб влітку. Найближчими днями, якщо нічого не зміниться, Мбаппе має оголосити про це публічно. Він знає, що для переходу в Реал повинен зробити це, і він піде на такий крок.


Як тільки Мбаппе це зробить, «Реал» запропонує йому контракт, про умови якого форварда вже поінформовано, але підписів під документами ще немає. Щоб перейти до «Реалу», Мбаппе повинен буде просто прийняти запропоновані умови. Керівництво «Мадрида» зайняло жорстку позицію щодо цього питання, пише Marca.


У ході зустрічей керівників «Реала» з приводу можливого трансферу Мбаппе обговорювалося, як важливо зберегти атмосферу в роздягальні та не порушити фінансову стабільність клубу. Ніхто не збирається пропонувати Кіліану такі умови, які б поставили ситуацію в «Реалі» під загрозу.

Ймовірно, "Реал" запропонує Мбаппе контракт із зарплатою близько 30 млн євро за сезон. Також він отримає підписний бонус, як і всі гравці, які переходили до «Мадриду» безкоштовно.

Перед переходом Мбаппе повинен буде підтвердити, що розуміє, що в «Реалі» він не буде вищим за решту. Кіліану доведеться ділити роль лідера з тими, хто вже виявив себе у «Мадриді».