2 квітня 2023 09:58

Артета розповів, як "Арсенал" справляється із хвилюванням

Головний тренер лондонського «Арсеналу» Мікель Артета розповів, як команда справляється з хвилюванням під час чемпіонських перегонів в англійській Прем'єр-лізі.


«Натовп передає гравцям енергію, віру, кохання та беззастережну підтримку. Сьогодні є черговий приклад; коли ми пропустили гол, глядачі підбадьорювали команду, що нечасто можна побачити на будь-якому стадіоні і це виняткова реакція. Залишайтеся з нами — ми такі схвильовані, і ми хочемо продовжувати шлях. Зосередьтеся на наступній грі та вкладіть у неї всю енергію.


Як ми впораємося з хвилюванням? Просто насолоджуємось моментом, у якому знаходимося. У нас попереду дев'ять ігор, а у понеділок — тренування, яке дозволить нам стати кращим як команда. І якщо ми проходимо шлях день за днем, у нас гарний настрій під час матчу, і ми справді його чекаємо. Це повітря, яким дихаєш, але не задихаєшся, і нам просто потрібна ця енергія та віра. Ідемо до наступної мети. Чи насолоджуюся я матчами? Так, і навіть сильніше, ніж раніше", - наводить слова Артети офіційний сайт "Арсеналу".