1 січня 2023 11:58

"Вивернений навиворіт": британське ЗМІ оцінило гру Миколенка у матчі з "МанСіті", відзначивши жорсткий фол Холанда

Евертон відібрав очки у Манчестер Сіті (1:1) у рамках 18-го туру АПЛ. Український захисник «ірисок» Віталій Миколенко провів на полі весь матч і заслужив на неоднозначну оцінку за гру.


Манчестер Сіті вийшов наперед уже на 24 хвилині. Ріяд Марез легко обіграв Миколенка та віддав на Ерлінга Холанда, який розстріляв ворота. Наприкінці першого тайму норвежець жорстко сфолив на Віталії, за що отримав жовту картку. Іриски відігралися на 64-й хвилині завдяки м'ячу Демарая Грея.


Британське видання Liverpool Echo виставило Миколенком шістку за матч, що є найнижчою серед гравців Евертона. Такий же бал отримали Калверт-Льюїн та Паттерсон.


«Вивернений навиворіт Ріядом Марезом напередодні голу «Сіті», Миколенко став жертвою філігранної техніки алжирського гравця. Пізніше на ньому страшенно сфолив Холанд, який, можливо, заслуговував на більше покарання, ніж жовта картка».


23-річний Миколенко провів за Евертон 17 поєдинків у поточному сезоні, але не відзначився результативними діями.


Манчестер Сіті провів 16 матчів, набрав 36 очок і посідає друге місце у англійській Прем'єр-лізі. Евертон зіграв на один поєдинок більше, набрав 15 залікових пунктів і розташовується на 16-му рядку турнірної таблиці.


У наступному турі АПЛ Евертон 3 січня прийме Брайтон, а Манчестер Сіті за два дні пізніше зіграє на виїзді проти Челсі.