14 листопада 2022 15:36

"Реал" шукатиме нападаючого на заміну Бензема на чемпіонаті світу в Катарі

"Реал" Мадрид шукає нового центрального нападника. Скаути вершкових активно працюватимуть на чемпіонаті світу в Катарі, повідомляє Relevo.


За інформацією джерела, «Реал» хоче купити нападаючого для ротації Каріма Бензема, який у майбутньому також зможе замінити 35-річного француза в основі. Також бажання придбати нового форварда пов'язане з контрактами Едена Азара і Маріано Діаса, які закінчуються в 2023 році.

Пріоритетним варіантом мадридців був гравець «РБ Лейпциг» Крістофер Нкунку, проте француз значно просунувся у переговорах про трансфер до лондонського «Челсі», у зв'язку з чим «Реал» відмовився від його придбання.


Крім Нкунку, іспанський клуб не має інших варіантів, оскільки керівництво «Реала» вважає, що на ринку просто немає футболіста того профілю, який вони шукають: центрального нападаючого, який має можливість грати на флангах, а ті небагато варіантів, які є, занадто дорогі для "королівського клубу".


У зв'язку з цим скаути «Реала» активно шукатимуть гравців для посилення складу на майбутньому чемпіонаті світу в Катарі.