13 листопада 2022 08:33

Ребров та невдоволення результатом "Аль-Айну": українець поставив мету на сезон перед Ярмоленком і Ко після камбека

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров висловився про матч 10-го туру найвищого дивізіону ОАЕ проти Аль-Шаржа, в якому його команда на останніх хвилинах відігралася на нічию (2:2).

До матчу з лідером першості (до початку туру) Аль-Айн Сергія Реброва підходив із критикою з боку експертів та фанатів, які, зокрема, вимагали прибрати зі стартового складу Андрія Ярмоленка. Ребров прислухався та залишив співвітчизника на лаві запасних.


Проте «бос» зміг зробити камбек вже після виходу Ярмоленка. Ребров високо оцінив реакцію своїх гравців, які змогли показати характер та забрати одне очко. При цьому українця явно не задовольнив такий результат у контексті боротьби за перше місце Про-Ліги.

«Уболівальники, безумовно, будуть задоволені сьогоднішнім матчем. Ми приїхали сюди, щоб перемогти, але продовжимо боротися за збереження чемпіонського титулу. Я хотів би подякувати вболівальникам Аль-Айну за їхню потужну підтримку до, під час і навіть після закінчення матчу».


Також український фахівець зазначив, що непросто зібратися та повернутися у гру, коли твоя команда програє вже на 13-й хвилині зустрічі.


«Нелегко починати все наново, коли ти пропускаєш на самому початку протистояння, ми пропустили гол помилково. Перед матчем ми говорили, що наші суперники – сильна команда, яка має чудову лінію нападу», – наводить слова Реброва клубна прес-служба.