11 червня 2022 15:24

Салах: "Золотий м'яч" – моя ціль. Був шокований 7-м місцем 2021-го. Така нагорода для єгиптянина вплине на Близький Схід та Африку.

Мохамед Салах зголосився виграти «Золотий м'яч».

«Не заперечую, я хочу, щоб мене визнали найкращим гравцем світу. І «Золотий м'яч» – одна із перших моїх цілей. Якщо я його виграю, прагну до наступного. Цей голод виходить із самої глибини, мені не потрібен тренер чи будь-хто, щоб його задовольнити.


Правда, я був шокований своїм місцем у 2021 році (Салах став сьомим у голосування за «Золотий м'яч»-2021 – прим Sports.ru).

Для цьогорічної перемоги поразка від «Реала» у фіналі, безумовно, недолік, незважаючи на те, що я зіграв добре. Але це не скасовує всього, чого я досяг за місяці. Зачекаємо на голосування журі.


І якщо я не отримаю «Золотий м'яч» у 2022 році, я зроблю все, щоб виграти наступного.


Така нагорода, вручена єгиптянину, вплине на Близький Схід, а також на Африку. Сотні мільйонів людей у цих країнах зрозуміють, що вони можуть робити найнезвичайніші речі.


Тому що я, родом із села в Єгипті, досяг успіху. Уявляю реакцію моїх співвітчизників, якщо я приїду із «Золотим м'ячем» до Єгипту», – сказав нападник «Ліверпуля» в інтерв'ю France Football.