30 вересня 2024 09:52

Конте про чемпіонські амбіції "Наполі": "Реальність каже, що ми ще далекі від високих досягнень. Від мене багато чого чекають, але є команди, які випереджають нас з багатьох причин"

Антоніо Конте висловився про чемпіонські амбіції «Наполі».


Неаполітанці обіграли «Монцу» у 6-му турі Серії А (2:0). Команда Антоніо Конте очолила турнірну таблицю із 13 очками.

«Я завжди говорю, що у нас є перевага в тому, що ми можемо тренуватися весь тиждень, але недолік у тому, що наш склад не такий конкурентоспроможний, як у тих, хто грає в єврокубках. Тим не менш, ми намагаємося працювати, щоб мати мрії, адже вони теж можуть здійснитися, але я повинен враховувати реальність, а вона говорить про те, що ми дуже далекі від високих досягнень. Ми повинні наполегливо працювати в кожному матчі, як сьогодні, коли нам довелося сильно попітніти, щоб заробити ці очки.

Минуло менше трьох місяців з того часу, як президент говорив про повну перебудову команди. Ми втратили 14 гравців і підписали сімох. Ми втратили Віктор Осімхена та Петра Зелінські. Я розумію, що від мене багато чого чекають, тому що в минулому я досягав великих успіхів. Як я вже сказав, ми можемо дозволити фанатам мріяти, але я маю зберігати розум і розуміти, що є команди, які випереджають нас з багатьох причин. Ми переслідуємо їх і намагатимемося показати максимум.

Я маю достатньо досвіду, щоб так говорити, бо іноді я чую речі від людей, які не знають, що таке перемоги у чемпіонатах, і не розуміють, про що говорять. Наша мета – зробити «Наполі» знову конкурентоспроможним, а не таким, яким він був минулого сезону, коли ми були на 10-му місці і відставали від «Інтера» на 40 очок. Це моє попередження всім», – сказав головний тренер «Наполі» в інтерв'ю DAZN.